VÁLASZTÁSOK 2024
2024. június 18. Kedd - Levente napja. Holnap Gyárfás napja lesz.

Látogatók száma

hit counters
Magyar Falu Program

Duna projekt

MEGHÍVÓ - LAKOSSÁGI FÓRUM



Tisztelt Horgászok, Üdülők, Nyaralók!

RSD parti sávEzúton értesítjük Önöket, hogy Magyarország egyik legjelentősebb árvízvédelmi beruházása, a Duna projekt keretében 2013. március 18-tól várhatóan 2013. szeptember 30-ig töltésbővítési és -felújítási munkálatokat végeznek a makádi Ezüstparton. A rekonstrukció ideje alatt a munkálatok zavartalansága érdekében, valamint balesetvédelmi okokból az érintett partszakasz lezárásra kerül. A töltésen a közlekedés és az Ezüstparton való, partról történő horgászat az építkezés ideje alatt nem engedélyezett. A lezárás feloldásának pontos dátumáról – az időjárás és az esetleges dunai árvizek függvényében – a munkálatok előrehaladásához igazodva később születik döntés.

A horgászat a munkálatok ideje alatt kizárólag az Ezüstparton szünetel (a mellékelt térképen pirossal jelzett szakasz). A Duna-part további szakaszain a horgászat – a magánterületeket és az egyéb engedélyhez kötött területeket leszámítva –, valamint a vízről történő horgászat továbbra is engedélyezett (a mellékelt térképen zölddel jelzett szakasz). A fenti területek egyikén sem engedélyezett a kempingezés (sátrak, bódék, lakókocsik tárolása).

A horgászat a térképen jelölt a pirossal jelzett szakaszon kívül a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség előírásainak megfelelően engedélyezett. Ezzel kapcsolatban részletesebb leírást a itt találhat.

A Duna projekttel kapcsolatban részletes információkat innen kaphat
Észrevételeit kérdéseit a +36-20/279-1611-es zöld számon jelezheti.

Duna projekt Információ

Zöld szám: +36 20 279 1611
info@dunaprojekt.hu
www.dunaprojekt.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu